Socalim Blijft Meewerken Aan Het Antwerpse Succesverhaal Van Fietsverhuur

Het Limburgse bedrijf Socalim, dat op de volgende domeinen aanwezig is: infra, reclame, telecom en de nutsvoorzieningen heeft in Antwerpen opnieuw een plaats afgedwongen in de verdere uitbreiding van het succesvolle en prestigieuze project VELO van opdrachtgever Clear Channel Belgium.

Meer dan tien jaar geleden alweer zorgde Clear Channel voor een wereldprimeur door het eerste programma met publieke fietsen te lanceren. Het project Velo, een duurzaam systeem voor openbaar vervoer met 150 fietsstations in het stadscentrum van Antwerpen werd opgestart in 2011 en krijgt nu uitbreiding. Socalim, eerder verantwoordelijk voor de uitvoering van de eerste én de tweede fase van het project, doet opnieuw mee.

Het gaat om de volledige aansluitingen van verhuurstations voor betaalfietsen, die in ’t Stad voor korte verplaatsingen kunnen gehuurd worden. In de eerste en tweede fase ging het om een 180 verhuurstations. Voor wat deze fase betreft, komen er daar nu nog 40 stuks bij.”

“Een mooie opdracht voor ons en vooral ook een bevestiging dat we kwaliteit hebben afgeleverd van bij de opstart van het project. Even belangrijk is dat we als Limburgs bedrijf opnieuw het vertrouwen krijgen van een belangrijke speler als Clear Channel,” zegt Nicolas Nulens, oprichter en gedelegeerd bestuurder van Socalim.

Socalim blijft streven naar kwaliteit ipv kwantiteit.  Wij zijn dan ook nog steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die deze visie mee willen ondersteunen en uitbouwen.