top of page

Nutswerken

Socalim is een betrouwbare aannemer die zich specialiseert in het leveren van verschillende diensten aan nutsbedrijven in België. Onze activiteiten omvatten onder andere gas-, water-, glasvezel-, elektriciteit- en rioleringsaansluitingen. Deze diensten worden aangeboden aan partners zoals Fluvius, De Watergroep, Elia, Orange, Proximus, Ores en anderen. Socalim heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare onderaannemer en staat bekend om de hoge kwaliteit van hun werk.

Socalim beschikt over een team van hoogopgeleide professionals die over de nodige erkenningen in bepaalde klassen beschikken om deze diensten met de grootste zorg en nauwkeurigheid uit te voeren. Onze klantgerichte benadering en de kwaliteit van hun dienstverlening zijn ongeëvenaard. Ons team werkt nauw samen met partners om aan specifieke eisen te voldoen en de gewenste resultaten te bereiken.

Socalim streeft naar kwaliteit en veiligheid bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en hanteert strikte normen die voldoen aan alle geldende voorschriften en regels in de sector (ISO & VCA**). Kortom, Socalim biedt een breed scala aan diensten aan nutsbedrijven in België en staat bekend om hun reputatie voor kwaliteit, klantenservice en hoogopgeleide professionals die in staat zijn om de klus te klaren met de hoogste mate van precisie en kwaliteit.

bottom of page